Skagen Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Næste møde
 Tirsdag d. 13.okt. 2020
 kl 18:30
Program: Linedans
Mødested: Brøndums Hotel
      IW Nyt nr. 43
se hjemmeside IW Danmark

Bestyrelsen 2020-2021
Bestyrelsen 2020-2021

Præsident Grethe Hylander
Pastpræsident Lone Stig
Vicepræsident Anni J. Andersen
Kasserer Karen D. Sørensen
ISO Helle Westmark
Klubmester Bente Kristensen
1. Sekretær Karin Malmose
2. Sekretær Borghild Hestbech

Udenfor bestyrelsen
Webmaster Alice A.
 

Velgørenhed
Velgørenhed
Aktionbørnehjælp
Vi støtter
National donationer

Stort samarbejde med
Mødrehjælpen
læs nærmere på
Inner Wheel Danmarks
hjemmeside

 

Næste bestyrelsesmøde
Tirsdag d.20.okt. 2020 kl. 18
hos Karen D


 

Øvrige møder
Distrikt 44
 Afholder d. 4. oktober 2020
distriktsmøde i Åbybro.
Præsident og sekretær deltager.


 

Nyt fra ISO
Besøg fra
venskabsklubben Kungsbacka
er planlagt til d. 11. maj 2021

Inner Wheel folder
Klik for at åbne folder
her_kvinder-i-bevaegelse-web.pdf

Webmaster
 Webmaster
NY opdatering i

Medlemsapp`en
Der er kommet nyt link
på: Distriktsregister


 

105 tæpper afsendt fra Skagen .
 
Skagen Inner Wheel har produceret 105 tæpper som nu er afsendt til Aktion Børnehjælp.
 
I 30 år har vi lavet tæpper til Mother Theresas hjælpearbejde i Indien oplyser initiativtagerne Annitta Neve og  Mie Molbo fra Skagen InnerWheel..
I begyndelsen brugte vi mest genbrugsgarn fra genbrugsbutikker, garnudsalg og fra doneret garn fra privatpersoner.
Vi strikkede selv en hel del, der var skoleklasser der skulle tjene penge til skolerejser der strikkede lapper som vi købte .
Efterhånden som flere hørte om lappeprojektet var der flere kvinder der meldte sig til at strikke og det gør de faktisk stadig.
Inner Wheel medlemmer syr tæpperne sammen både privat og i gruppen vi kalder S.O.S
Sy og snak står det for, og flere gode emner er blevet debatteret hen over bordene når de store tæpper er blevet syet sammen.
 
Vi har afleveret 105 tæpper til Ellen Pedersen, Støvring. Hun har altid stået for indsamlingen i Nordjylland. Indsamlingen er til fordel for Aktion Børnehjælp. Men da det nu er slut med at sende til Indien og Mother Teresa har hun fundet en anden organisation som kunne få nytte af tæpperne. Det blev så "Sarons Slette" Missions- og Nødhjælpscenter i Gatten ved Farsø. Her er Poul og Elsie Thomsen som startede og stadig står for nødhjælpscenteret.
 
Den 10. november 1994 kørte de det første læs fra Nordjylland, indeholdende nødhjælp, med kurs mod Hviderusland og dengang havde de ingen anelse om, at det skulle blive til så megen hjælp og glæde for hundrede tusinde af mennesker i Østeuropa, Asien og Afrika.
 
De udtaler:
Efter den første transport til Hviderusland har vi været mange steder i forbindelse med forskellige katastrofer. Vi været i det østlige Ukraine med hjælp til mere end 4000 enker efter dræbte kulminearbejdere, vi har været i Iran med hjælp til de overlevende efter det store jordskælv i Bam, i Jordan med hjælp til fordrevne kristne (fordrevet af Saddam Hussein' regime i Irak), hvor de nu lever under kummerlige forhold i flygtningelejre, i Albanien da de store flygtningestrømme kom fra det tidligere Jugoslavien. Vi har været i Indonesien efter tsunamien, i Tanzania, i Burundi, Congo og i Bulgarien med hjælp til en syrisk flygtningelejr, i Tyrkiet i det kurdiske område op mod grænsen til Syrien med hjælp til syriske flygtninge. Vi har været med til at bygge suppekøkken, børnehjem, gartneri, skole, sundhedscenter, rehabiliteringscenter m.m. I Moldavien har vi samarbejde med en lokal menighed i landsbyen Bauchi bygget en børnesommerlejr, hvor vi i 2014 havde 700 børn på lejr. Mange af børnene kommer fra så fattige hjem, må vi må klæde den på for at de kan komme på sommerlejr. Det var hertil vi fredag den 22. maj  sendte en sættevogn fyldt med tøj, sko, legetøj og køkkengrej. Derudover var der alt til en tandlægeklinik (måske Erik Hatt (red.)), aircondition anlæg, symaskiner m.m. Det var sættevogn nr. 150. Flere er fulgt.
 
Poul og Elsie får hjælp til at pakke forsendelserne. Vi må dog se i øjnene, at de ikke kan blive ved mange år ud i fremtiden så de håber på at nogen vil tage over indenfor en overskuelig fremtid.
 
Det er en fantastisk følelse at vide at vores arbejde gør en forskel ude i den store verden.
Vi fortsætter vores lappeprojekt og glædes over at kunne samles i den gode sags tjeneste slutter Annitta Neve og Mie Molbo.
 
 Marts 2019
Der har været stor aktivitet i SOS gruppen "Sy og Snak"
Mie Molbo har oplyst at der er afsendt 74 tæpper til Aktion Børnehjælp.
 

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt
Læs mere her.

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Rotaract
  YouTube
Opdateret: 18.06.2020
Sitemap

Admin